حقایق سریال های تلویزیون

10 حقیقتی که از سریال The Walking Dead نمی‌دانید

برای مشاهده حقایق سریال The Waling Dead در یوتوب کلیک کنید

در سال 2003 جوان 24 ساله با استعدادی به نام Robert Kirkman طرح کتاب The Walking Dead را تقدیم مدیران انتشارات Image Comics کرد. ایده اولیه نوشتن مجموعه‌ای بود که در دهه 60 میلادی اتفاق می افتاد و به نوعی دنباله فیلم مشهور Night of the Living Dead بود ، فیلمی که برای اولین بار مخاطبان سراسر جهان را با پدیده زامبی ها آشنا کرد. با این حال Image علاقه ای به یک اثر زامبی محور کلیشه ای نداشت تا کریکمن نه تنها داستان را به صورت کامل عوض کند بلکه برای امضای قرارداد در مورد ادامه داستان دروغ بگوید ؛ آن هم چه دروغی. اینکه در حقیقت آخرالزمان زامبی‌ها ، ماحصل نقشه بزرگ موجودات فضایی بوده است ! با این حال پس از انتشار اولین نسخه ، واکینگ دد  یکی از محبوب ترین آثاردنیای کمیک نام گرفت و کرکمن هم مجبور نشد پای بیگانگان را به داستان باز کند. پس از سال 2010 و ساخت سریال هم ، این مجموعه به پدیده ای جهانی مبدل شد. حالا به مناسبت ده ساله شدن این مجموعه تلویزیونی پرطرفدار تصمیم گرفتیم در این آیتم شما را با 10 حقیقت پشت پرده سریال به شدت محبوب The Walking Dead آشنا کنیم. سریالی که برای همیشه سرنوشت رابرت کرکمن ، شبکه AMC و بازیگران این مجموعه را تغییر داد.

  1. ارجاعاتی به Breaking Bad

از مدت‌ها پیش تئوری‌ ارتباط دنیای The Walking Dead و دیگر ساخته فوق محبوب این کانال تلویزیونی یعنی سریال Breaking Bad وجود دارد. اولین نشانه در فصل دوم این سریال زمانی که نمای بسته‌ای از کیسه داروی های مرل (Merle) را می‌بینیم که حاول مواد آبی رنگی بود که مشابه Blue Sky مخدر تولیدی والتر وایت یا همان هایزنبرگ است. در فصل ششم برادر مرل یعنی دریل (Daryl Dixon) برای بث گرین (Beth Green) تعریف میکند که برادرش فروشنده مواد مخدر کم سن و سالی داشته که به نظر به جسی پینکمن اشاره میکند. اسپین آف The Walking Dead با نام Fear of The Walking Dead  پا را فراتر از این گذاشته و در بخش دوم فصل اول زمانی که مدیسن کلارک (Madison Clark) وارد بازاری در مکزیک میشود در پس زمینه موسیقی The Ballad of Heisenberg که مربوط به سریال The Walking Dead است پخش می‌شود.  دیو اریکسن (Dave Ericksen) تهیه کننده The Walking Dead تاییده کرده که این موسیقی اشاره ای به تهیه کننده سریال The Walking Dead یعنی وینس گلیگان(Vince Gilligan) دارد.

  1. واکر‌های حقوق بگیر

بعد از پخش فصل اول سریال در سال 2011 شخصی که در the walking dead به عنوان واکر حضور داشته میزان درآمد خودش را اعلام کرد. این فرد برای 2 روز کار حدود 600 دلار دریافت کرده بود. چند سال بعد یکی دیگر از هنرورها اعلام کرد که به ازای هر ساعت حدود 64 دلار دریافت کرده است. نمیشود گفت رقم دریافتی ناچیز و کم ارزش است اما وقتی زمان مورد نیاز جهت گریم و حضور طولانی مدت در فضای باز برای تنها چند دقیقه فیلم‌برداری را در نظر بگیریم شرایط احتمالا فرق کند. اما شاید تجربه حضور در صحنه فیلم برداری و تعامل با بازیگران جالب و هیجان انگیز باشد.

  1. اولین مواجه با میشون

یکی از بهترین شخصیت‌های سریال the walking dead میشون است که بعد از از دست دادن پسرش و تبدیل شدن دوستانش مایک و تری به واکر به تنهایی در شهر سرگردان است . اما سرانجام با ورود به گروه ریک به یکی از کاراکترهای اصلی سریال تبدیل میشود. اما موضوعی که شاید خیلی ها از آن اطلاع نداشته باشند اولین حضور میشون در قسمت 13 از فصل دوم بدون حضور بازیگر اصلی یعنی Danai Gurira فیلم برداری شده. دانای تا زمان تایید فصل سوم جز عوامل این سریال نبود. میشون در اولین حضور خود کلاهی به سر دارد که به واسطه آن چهره بازیگر این نقش مخفی شده است. خوشبختانه دانای ثابت کرده که بهترین انتخاب برای این نقش بوده و کار خودش را به بهترین شکل انجام داده است.

  1. مدرسه واکر‌ها

یکی از مواردی که سریال واکینگ دد را بیش از حد ترسناک می‌کند واقعگرایانه بودن واکر‌های این مجموعه است.  مرده‌هایی که راه‌میروند، می‌خزند و مسیر خودشان را برای رسیدن به یک وعده غذایی که همان انسان باشه باز می‌کنند.اما می‌دانستید برای این کار دستور المعل وجود دارد؟ تهیه کننده این سریال Greg Nicotero مدرسه‌ای اختصاصی برای هنرور‌های این سریال ایجاد کرده تا حرکت های مورد نیاز برای تبدیل شدن به یک زامبی را یاد بگیرند.

در این مدرسه هنرورها در طول یک دوره فشرده یک روزه یاد میگیرند تا چطور مثل یک واکر سریع حرکت کنند و چطور واقعی به نظر برسند. با مشاهده واکر‌های این سریال پی خواهید برد که مدرسه Greg Nicotero به خوبی به هدف خودش رسیده و شما را با ترسناک‌ترین و واقعی‌ترین زامبی‌هایی که تا حالا دیدید رو به رو میکند.

  1. الهام گرفتن از Henry Rollins برای شخصیت نیگن

Jeffery Dean Morgan نقش نیگن یکی از شخصیت های منفی و مهم سریال را بر عهده دارد. اما شاید خیلی ها اطلاع نداشته باشند که شخصیت او بر اساس زندگی واقعی Henry Rollins شکل گرفته. در مصاحبه‌ای با مجله فوربس این خواننده و بازیگر مشهور توضیح داد که طراح کامیک بوک های The walking dead یعنی Charlie Adlard نیگن را با توجه به ویژگی شخصیتی او خلق کرده. رولینز حتی برای ایفای نقش نیگن در جلسات مصاحبه هم حضور پیدا میکند و تصور میکرده که با توجه به نزدیکی شخصیت او به کاراکتر نیگن بازی در این نقش به او سپرده خواهد شد اما تیم تولید در نهایت مورگان را برای بازی در سریال انتخاب میکند.

  1. حضور تیم SWAT در صحنه فیلم برداری

مایکل روکر از آن دسته بازیگرانی است که در فیلم های بزرگ و خیلی خوبی بازی کرده اما بیشتر اوقات نام او را فراموش می‌کنیم. بازی در The walking dead شرایط را به کلی برای این بازیگر تغییر داد. در این سریال مایکل در نقش مرل (Merle) ایفای نقش میکند. در زمان فیلم‌برداری در شهر آتالانتا در صحنه‌ای مایکل روکر با اسلحه اسنایپر مشغول هدف گرفتن واکر‌های داخل خیابان است اما کسی این موضوع که گروه در حال فیلمبرداری هست را اعلام نکرده بود. شهروندان که از حضور شخصی با اسلحه که در حال هدف گیری است وحشت‌زده شده و پلیس محلی و تیم عملیات ویژه یا همون SWAT رو خبر می‌کنند. خوشبختانه روکر، تیم تولید و اعضای SWAT قبل از اینکه موضوع جدی شود به خوبی شرایط را کنترل میکنند.

  1. عدم تمایل HBO و NBC به The Walking Dead

10 سیزن از شروع سریال گذشته و باید منتظر فصل یازدم در سال آینده باشیم و مشخص نیست روند تولید واکینگ دد تا کجا ادامه پیدا میکند. اما سورپرایز میشوید اگر بدانید که قبل از اینکه کانال AMC تولید این مجموعه رو آغاز کند 2 تا از بزرگترین شبکه های بزرگ دست رد به سینه سازندگان آن زده بودند. طی یک مصاحبه David Alpert تهیه کنند این سریال درباره اولین تلاش آن‌ها برای متقاعد کردن مسئولین شبکه NBA صحبت میکند که در نهایت حتی با وجود تولید قسمت اول راه به جایی نمی‌برد و نمی‌توانند شبکه NBC را برای تولید این سریال مجاب کنند. واکینگ دد به شبکه HBO هم پیشنهاد میشود که مجدد مورد موافقت مدیران این شبکه قرار نمیگیرد چون اون‌ها معتقد بودند که سریال بیش از اندازه خشن است. در نهایت باید از AMC ممنون بود که به ساخت این سریال پر بیننده کمک کرد.

  1. خداحافظی با کارول در فصل سوم

اولین مواجه بیننده با کارول از او شخصیتی آرام و محافظه کار به نمایش می‎گذارد که رابطه مساعدی با همسرش ندارد. بعد از مرگ همسر و دختر او، شخصیت کارول شروع به تغییر و تبدیل شدن به زنی قوی که نحوه کار با انواع سلاح‌ها رو میداند می‌کند و جز یکی از افراد مورد اطمینان ریک می‌شود. اما اگر فیلمنامه فصل سوم دچار تغییراتی نمی‎شد سرنوشت این کاراکتر به کلی تغییر می‌کرد. در یکی از سکانس‌ها T-Dog برای نجات کارول و کارل جان خودش را به خطر می‌اندازد اما در فیلمنامه اولیه این کارول بود که برای نجات جان T-dog و کارل دست به کار می‌شود و جان خود را از دست مید‌هد. نویسنده‌ها برای رشد و تغییر کاراکتر کارول ایده مناسبی نداشتند اما Scott Gimple تهیه کننده سریال اعتقاد داشت که آن‌ها میتوانند تغییراتی در شخصیت او ایجاد کنند. بنابراین کارول ماندگار شد و تبدیل به یکی از کاراکتر های بسیار مهم این سریال شد.

  1. عدم استفاده از کلمه زامبی

زامبی واژه‌ای است که با سریال های آخرالزمانی گره خورده اما یکی از مواردی که بینندگان این سریال بلافاصله با آن مواجه می‌شوند عدم بکارگیری این کلمه است. مرده‌های متحرکی که در این سریال می‌بینید با نام های واکر و یا بایتر معرفی می‌شوند و خبری از واژه تکراری زامبی نیست. رابرت کرک من (Robert Kirkman) علت عدم به کارگیری این کلمه را این طور توضیح داده که این موجودات از قبل وجود نداشتند. اگر شخصیت‌ها از قبل می‌دانستند که زامبی‌ها چه چیزی ‌هستند، بنابراین بهترین راه برای از بین بردن اون‌ها را هم بلد بودند و از منشا وجودی این موجودات هم خبر داشتند. اما عدم اشاره به نام زامبی در سریال به این معناست کاراکترهای واکینگ دد هیچ ایده ای نداشتد که با چه چیزی مواجه هستند و از تبعات فاجه‌ای که در حال رخ دادن بوده بی خبر بودند.

  1. بیش از 300 کشته در طول پخش سریال

خیلی عجیب نیست که صحنه‌های حاوی خشونت زیادی را در سریال ببینیم اما زمانی که به تعداد کاراکترهای کشته شده در طول فصول گذشته نگاه میکنیم بهت زده می‌شویم. چون بیش از 300 شخصیت شامل بازیگران اصلی The Walking Dead، شخصیت های مثبت و منفی سریال کشته شدند. این باعث میشه تعداد کشته شده‌های این سریال بیشتر از هر سریال دیگه ای در تاریخ تلویزیون باشد.

آریا پیروز

گیم و تکنولوژی

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

دکمه بازگشت به بالا