حقایق بازی ها

10 حقیقتی که درباره کالاف دیوتی نمی‌دانید

امروزه برای هر قشری از طرفداران بازی‌های ویدیویی، نام Call of Duty یک نام کاملا آشناست؛ یکی از محبوب‌ترین فرنچایزهای تاریخ ویدیوگیم که در شانزده سال اخیر با هر نسخه‌ی جدید میلیون‌ها مخاطب را به خود جذب کرده است. حال که تب این سری به لطف بازآفرینی Modern Warfare داغ‌تر از چند سال گذشته شده، فرصت را غنیمت دیدیم تا به سراغ ده حقیت جالب از این سری برویم که دانستن‌شان خالی از لطف نیست.

برای تماشای آیتم ویدیویی در یوتوب کلیک کنید

پرفروشترین عنوان تاریخ دنیای سرگرمی

این سری تا به حال در مجموع ۲۸۰ میلیون نسخه فروش داشته و ۱۷ میلیارد دلار درآمد به جیب ناشر یعنی اکتیویژن واریز کرده است. این آمار سری Call of Duty را به یکی از پنج فرنچایز محبوب و پردرآمد تاریخ صنعت بازی‌های ویدیویی تبدیل کرده است. میزان درآمد این سری حتی از مجموع فروش فیلم‌های Star Wars و Avengers نیز بیشتر است.

دنباله معنوی Medal of Honor

استودیوی Infinity Ward خالق فرنچایز Call of Duty در واقع توسط کارمندانی تاسیس شد که قبل از آن، جزو تیم سازنده‌ی عنوان Medal of Honor: Allied Assault بودند. دو فرنچایزی که هر دو در ابتدا در جنگ جهانی دوم جریان داشتند. پس از تاسیس این استودیو، شرکت اکتیویژن با خرید سی درصد از سهامش، قصد داشت تا عنوانی خلق شود که به رقابت با فرنچایز Medal of Honor بپردازد و حتی اسم پروژه در ابتدا Medal of Honor Killer نام‌گذاری شده بود!

Tedy Bear

نسخه‌های مختلف این فرنچایز ایستراگ‌های مختلفی را در خود گنجانده‌اند، اما یکی از جالب‌ترین آن‌ها ایستراگ «خرس عروسکی» است. خرس عروسکی اولین بار در نسخه‌ی Finest Hour مشاهده شد و تا به حال در دوازده نسخه‌ی مختلف حضور داشته که آخرین آن‌ها قسمت سوم Black Ops است. این ایستراگ به مرور و در بخش چندنفره به عنوان یک المان در نقشه استفاده شد. طرفداران تئوری‌های متعددی را برای این ایستراگ مطرح کرده‌اند، اما یکی از جالب‌ترین آن‌ها می‌گوید که این خرس اشاره‌ای به دختر یکی از اعضای استودیوی Infinity Ward است که در سن کودکی از دنیا رفته و اسباب بازی مورد علاقه‌اش یک خرس بوده است.

رکورد سری کالاف دیوتی

یک مرد استرالیایی با نام Okan Kaya در سال ۲۰۱۲ با بازی کردن نسخه‌ی Black Ops 2 یک رکورد گینس به نام خود ثبت کرده است! وی موفق شد تا رکورد ۱۳۵ بازی کردن بی‌وقفه را ثبت و نام خود را در کتاب گینس وارد کند. وی در طی مدت بازی کردن، به ازای هر یک ساعت می‌توانست ده دقیقه استراحت کند و اجازه داشت این دقایق استراحت را جمع کند تا چند ساعت بخوابد. کایا در این مدت برای بیدار ماندن از غذاها و نوشیدنی انرژی‌زا بهره می‌برد. وی در آن زمان و پس از ثبت رکورد به رتبه‌ی ۳۷ در لیدبورد بازی صعود کرد.

عجیب‌ترین نسخه کالکتور کالاف دیوتی

یکی از شهرت‌های سری Call of Duty به خاطر نسخه‌های ویژه و کالکتور آن است که همواره آیتم‌های بسیار خاص و جذابی را در خود جای دادند. نسخه‌ی کالکتور Modern Warfare 2 یک دوربین دید در شب را در خود جای داده بود و با خرید نسخه‌ی کالکتور Black Ops می‌توانستید صاحب یک ماشین کنترلی شوید. در نسخه‌ی Black Ops 2 این آیتم جای خود را به یک پهباد قابل کنترل داد. از همه عجیب‌تر مربوط به قسمت سوم Black Ops است که با خرید نسخه‌ی کالکتور به قیمت ۱۸۰ پوند صاحب یک یخچال فریزر کوچک می‌شدید! این سنت جالب در نسخه‌ی جدید Modern Warfare هم تکرار شده و با خرید نسخه‌ی ویژه که Dark Edition نام دارد، یک دوربین دید در شب دریافت خواهید کرد.

همکاری با Avenged Sevenfold

در طی سال‌های اخیر، همکاری افراد و گروه‌های مشهور و موفق از حوزه‌های دیگر با استودیوهای بازی‌سازی رشد چشم‌گیری داشته است. از بازیگران مطرح گرفته تا فیلمنامه‌نویسان، نویسندگان کتاب و گروه‌های موسیقی. شرکت اکتیویژن و استودیوی Treyarch که مسئولیت ساخت سری فرعی Black Ops، قسمت سوم و نسخه‌ی World at War را دارد، همکاری طولانی مدتی را با گروه موسیقی Avenged Sevenfold رقم زده‌اند. این گروه فعال در سبک متال تا به حال برای تمامی نسخه‌های Black Ops ترانه‌ی اختصاصی خلق کرده است. در پایان Black Ops 2 و پس از تمام شدن فهرست سازندگان، یک کات‌سین عجیب هم پخش می‌شود که در آن، اعضای گروه با همکاری «فرانک وودز» و «رائول منندز» از کاراکترهای بازی به اجرای ترانه می‌پردازند!

پشت پرده مرحله ممنوعه در کالاف دیوتی

سه‌گانه‌ی Modern Warfare در زمان انتشار، به خاطر درون‌مایه‌ی سیاسی همواره درگیر حواشی بودند. معروف‌ترین این موارد بدون شک مرحله‌ی No Russian در MW2 است. در این مرحله‌ی اختیاری بازیکن در قالب یک مامور مخفی قرار می‌گیرد و باید به یک گروه تروریستی در کشتن مردم در فرودگاه مسکو کمک کند. این مرحله به واسطه‌ی خشونت بالا و عیان خود حواشی زیادی ایجاد کرد. برای مثال انتشار نسخه‌های کنسولی در روسیه به طور کامل ممنوع و نسخه‌ی PC هم با حذف کامل مرحله عرضه شد. همچنین این مرحله در نسخه‌های آلمانی و ژاپنی تغییر یافت و در صورت شلیک به مردم باید از نو آن را بازی می‌کردید. در عین حال ساخت این مرحله توسط Infinity Ward تحولی در رویکرد ساخت بازی ایجاد کرد تا سازندگان به صورت جدی‌تر به بیان مضامین عمیق‌تری بپردازند.

شخصیتهای واقعی کالاف دیوتی

هر چقدر که سری Modern Warfare از شخصیت‌های تخیلی برای روایت داستان بهره برده، در سری Black Ops از شخصیت‌های واقعی استفاده شده است. از «جان. اف کندی» رئیس جمهور ترورشده‌ی آمریکا گرفته تا «فیدل کاسترو» رهبر سابق کوبا. یکی دیگر از این شخصیت‌های واقعی «مانوئل نوریگا» (Manuel Noriega) است که از سال ۱۹۸۳ تا ۱۹۸۹ میلادی، دیکتاتور نظامی کشور پاناما بود و در سال ۲۰۱۷ میلادی از دنیا رفت. وی در قسمت دوم Black Ops به عنوان یکی از شخصیت‌های منفی حضور داشت. نکته‌ی جالب اینکه وکلای نوریگا در سال ۲۰۱۴ میلادی از اکتیویژن به خاطر استفاده‌ی بدون اجازه از وی در بازی و نمایش او به عنوان یک شخصیت بد شکایت کردند!

نسخه‌های کنسل شده کالاف دیوتی

یکی از شناسه‌های سری Call of Duty قرارگیری آن در سبک شوتر اول شخص است، اما در گذشته‌ پروژه‌هایی از این سری در سبک‌های دیگر نیز در حال ساخت بوده که هیچکدام به نتیجه نرسیدند. برای مثال پروژه‌ی COD: Tactics که قرار بود یک بازی استراتژی باشد یا COD: Devil’s Brigade که قرار بود در قالب یک شوتر سوم شخص مخاطبان را حال و هوای جنگ جهانی دوم بازگرداند. استودیوی Sledgehammer Games که ساخت نسخه‌های Advanced Warfare و WW2 را به عهده داشته، قرار بود تا نسخه‌ای در زمان جنگ ویتنام بسازد که در عوض، به Infinity Ward در ساخت قسمت سوم MW کمک کرد.

هوش بالای کاربران Call of Duty

طبق تحقیقاتی که دانشگاه روچستر نیویورک در سال ۲۰۱۰ میلادی روی جوانان ۱۸ تا ۲۵ ساله انجام داده بود، مشخص شد کسانی که به انجام بازی‌های اکشن تیراندازی همچون Call of Duty مشغول هستند، سرعت بالاتری در تصمیم‌گیری نسبت به دیگر افراد و حتی بازیکنان سبک استراتژی دارند. موقعیت‌های پرفشار و اکشن با ریتم بالا از عوامل این تاثیرات عنوان شده است.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

دکمه بازگشت به بالا