معرفی بازی‌ها

شب مه‌آلود

شب مه‌آلود,شب مه‌آلود, src=/files/BRGH1-a.jpg style=

 

در ابتدای این بند باید به این موضوع اشاره کنم که داستان این بازی توسط دو کارگردان چیره‌دست صنعت سینما یعنی «لری فسندن» و «گراهام رزنیک» به رشته‌ی تحریر درآمده است و قطعاً این موضوع می‌تواند به استخوان بندی Until Dawn کمک کند. داستان این بازی پیرامون هشت جوان با نام‌های سم، جاش، جسیکا، مایک، امیلی، مت و اشلی می‌چرخد. آن‌ها به مناسبت سالگرد ناپدید شدن دوستان خود که خواهر دوقلو با نام‌های بث و هانا بودند، تصمیم گرفتند که آن شب را در همان منطقه سپری کنند غافل از این که گرفتار یک قاتل سریالی و روانی می‌شوند. روند بازی کاملاً خطی است و همان‌طور که در ابتدای متن گفته بودیم، داستان این بازی کمی کلیشه‌ای است اما نکته‌ای که Until Dawn را کمی متفاوت‌تر می‌کند، داستان‌سرایی آن خواهد بود. بازی در نه ساعت جریان دارد که کاملاً Real-Time است و لازم است این نکته را متذکر شویم که Supermassive Games انتخابات زیادی را پیش‌روی بازیکنان قرار داده است که انتخاب هر کدام از آن‌ها سرنوشت مخصوص خود را در پایان بازی خواهند داشت. در این بازی چیزی به عنوان Game Over وجود ندارد (دقیقاً شبیه آن چیزی که ما در کارهای «دیوید کیج» به خصوص در عنوان Heavy Rain دیدیم) و هر اشتباهی می‌تواند جان یکی از آن هشت جوان را بگیرد و این مسئله به لطف استفاده از «اثر پروانه‌ای» (Butterfly Effect) تکامل یافته است. سازندگان بیش از هر چیز تصمیم بر این دارند که میزان سینماتیک بودن بازی خود را به حد زیادی بالا ببرند و بدین ترتیب شما نباید انتظار داشته باشید که مانند دیگران بازی را تجربه کنید زیرا انتخابات بسیار گسترده هستند و هر بازیکن ممکن است با یک پایانی روبرو شود. (ممکن است طی بازی هر هشت جوان کشته شوند و یا همه‌ی آن‌ها نجات یابند)

 

 src=/files/agent.jpg style=

 

میزان شخصی‌سازی و کاستومایز Until Dawn کاملاً وسیع است به طوری که در ابتدای بازی جنسیت خود شما پرسیده شده تا با صحنه‌های خاصی روبرو شوید. دوربین بازی حالت سینماتیک دارد و هرگز ثابت نخواهد ماند و زوایای آن به طور متناوب تغییر می‌کند و گفتنی است که زاویه دید آن به سوم شخص مبدل شده است. (هنگامی که این بازی اولین بار معرفی شد دوربین بازی به صورت اول شخص بود.) بازی توسط یک کاراکتر کنترل نمی‌شود بلکه بازیکن شانس این را دارد با همه‌ی شخصیت‌های موجود این بازی همراه باشد و آن‌ها را تحت کنترل خود بگیرد. در مقدمه‌ی متن اشاره کرده بودیم که در ابتدا قرار بود این بازی از حسگر مُو پشتیبانی کند اما با عرضه‌ی این بازی بر روی کنسول جدید سونی کنترل کردن این بازی کمی تغییر کرده است. سازندگان از پتانسیل‌های Dualshock 4 به خوبی استفاده کرده‌اند مثلاً در هنگام انتخاب گزینه‌ای باید کنترلر را به سوی آن گزینه خم کنید تا آن انتخاب شود و یا حتی در محل‌های حساس اگر کنترلر را تکان دهید باعث ایجاد سر و صدا شده و ممکن است به کام مرگ بروید. در پاره‌ای از مواقع دکمه‌هایی روی صفحه ظاهر می‌شود و باید در مهلت مقرر آن‌ها را فشار دهید وگرنه با چالش بسیار سخت و جبران ناپذیری روبرو خواهید شد. این بازی از سیستم Auto-Save استفاده می‌کند به طوری که اگر شما اشتباهی را انجام دهید، نمی‌توانید به عقب برگردید و آن را جبران کنید! چراغ قوه در این بازی نقش اساسی دارد و به عنوان سلاح اصلی شخصیت‌ها است، نکته مهم این است که این بازی با هدست واقعیت مجازی سونی هماهنگ شده است و تجربه به یادماندنی را برای شما به ارمغان خواهد آورد.

 

 src=/files/2(37).jpg style=

 

برای پردازش گرافیک Until Dawn از موتور گرافیکی Umbra 3 استفاده شده است که پیش از آن برای ساخت Killzone Shadow Fall به کار برده شده بود ولی با این وجود موتور آن را برای توسعه Until Dawn بروزرسانی کرده‌اند و این موضوع سبب شده است که ما با گرافیک بسیار خوبی روبرو شویم. افکت‌های آب و خون به خوبی طراحی شده‌اند و دقیقاً مشخص است که سازندگان روی این موضوع تمرکز کرده‌اند. علاوه بر آن، سازندگان برای روان‌تر شدن حرکات بدن کاراکترها از «موشن کپچر» بهره برده‌اند و خوشبختانه برای این کار از آقای «پیتر استرمر» که سابقه نقش آفرینی در سریال «فرار از زندان» را دارد، کمک گرفتند. مسئله‌ی قابل توجه دیگر آن است که دقیقاً شما می‌توانید احساسات درونی هر یک از کاراکترها را از روی چهره‌ی آن متوجه شوید که برای یک عنوان ترسناک کاملاً نکته‌ی مثبتی قلمداد می‌شود. در نهایت از روی نمایش Until Dawn می‌توان به این مسئله پی برد که تکسچرهای این بازی از کیفیت قابل قبولی برخوردار هستند.

 

 src=/files/e3.jpg style=

 

براساس نمایش‌ها صداپیشگی قابل قبول است و افراد مشهوری هم در گروه صداپیشگان این بازی هستند که می‌توان به «هایدن پانتیر»، «رامی ملک»، «میگان جت مارتین»، «برت دالتون» و خیلی از افراد دیگر اشاره کرد. قطعات موسیقی کاملاً با اتسمفر Until Dawn همخوانی دارد و می‌تواند حس ترس را به شما منتقل کند. در آخر لازم به ذکر است که این عنوان در تاریخ 25 اوت سال 2015 بر روی پلی‌استیشن 4 به صورت انحصاری عرضه خواهد شد.

 

” alt=””/>

دیدگاهتان را بنویسید

دکمه بازگشت به بالا