اخبار بازیایکس باکس سری ایکسایکس باکس وانپلی استیشن 4پلی استیشن 5کامپیوتر

راز جدید Hogwarts Legacy پس از ۳ سال کشف شد

اژدهای مخفی Hogwarts Legacy بالاخره دیده شد

hogwarts-legacy

بازی Hogwarts Legacy همچنان پس از گذشت بیش از سه سال از زمان عرضه، رازهای تازه‌ای برای کشف دارد و اخیراً بازیکنان موفق شده‌اند یکی از این رازهای پنهان را پیدا کنند.

از آنجا که Hogwarts Legacy یک بازی داستان‌محور و تک‌نفره است، در سال ۲۰۲۶ دیگر افراد زیادی مشغول تجربه آن نیستند. کسانی که همچنان این بازی را انجام می‌دهند، معمولاً یا بازیکنانی هستند که با تأخیر سراغ آن آمده‌اند یا طرفدارانی که برای چندمین بار بازی را از ابتدا تجربه می‌کنند. هرچند مشخص نیست تعداد گروه اول چقدر است، اما حضور پررنگ گروه دوم کاملاً مشهود است؛ موضوعی که فعالیت مداوم جامعه طرفداران این بازی، به‌ویژه در صفحه ردیت Hogwarts Legacy، به‌خوبی آن را نشان می‌دهد.

اتفاقاً همین راز جدید نیز از طریق صفحه ردیت بازی کشف شده است. یکی از کاربران این انجمن اعلام کرده که به‌تازگی به راز جالبی در بازی دست پیدا کرده که بسیاری از دیگر کاربران، حتی طرفداران قدیمی و حرفه‌ای بازی، از وجود آن اطلاع نداشتند. اگر حتی اعضای فعال و سرسخت جامعه Hogwarts Legacy از این ویژگی بی‌خبر بوده‌اند، می‌توان حدس زد میلیون‌ها بازیکن عادی که تنها یک بار بازی را به پایان رسانده‌اند نیز هرگز آن را مشاهده نکرده‌اند.

این راز به حضور یک اژدها در بازی مربوط می‌شود؛ موجودی که برخی از بازیکنان حتی از وجود آن نیز اطلاعی نداشتند.

بر اساس توضیحات منتشرشده در ردیت، بازیکنان می‌توانند اژدها را در منطقه Feldcroft ظاهر کنند. برای انجام این کار باید ابتدا به نقطه Feldcroft Floo Flame بروید، سپس به سمت چپ حرکت کنید. زمانی که قلعه را روبه‌روی خود مشاهده کردید، از سمت راست آن عبور کنید. پس از دور زدن قلعه، اگر یک گوسفند یا گاو روی لبه صخره حضور داشته باشد، باید با جارو به سمت لانه Fwooper که در نزدیکی یک درخت تنها و چند تخته‌سنگ قرار دارد پرواز کنید.

در ادامه، باید از روی جارو در مسیر مقابل آن درخت فرود بیایید. سپس دوباره سوار جارو شوید و به پرواز ادامه دهید. در این لحظه، اژدها در بخش جنوبی منطقه ظاهر خواهد شد. اگر آن را دنبال کنید، خواهید دید که اژدها گوسفند یا گاو حاضر در منطقه را شکار کرده و برای خوردن با خود می‌برد.

امید صفاری

I Love Classic and Retro Games

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

دکمه بازگشت به بالا