اخبار بازی

کاربران PS4 این آخر هفته برای آنلاین بازی کردن نیازی به اشتراک پلاس نخواهند داشت

آن دسته از کاربران آمریکای شمالی «PS4» که در حال حاضر اشتراک پلاس ندارند، این آخر هفته می‌توانند به شکل رایگان از تجربه چند نفره لذت ببرند. در ادامه با بازی‌سنتر همراه باشید.

 

این بدین معناست که بخش چند نفره همه عناوین PS4، این آخر هفته برای تمام کاربران کنسول سونی، به شکل رایگان و بدون نیاز به اشتراک پلاس در دسترس خواهد بود. مالتی‌پلیر رایگان جمعه 19 فوریه ساعت 12.01am PT/3.01am ET شروع شده و یک‌شنبه 21 فوریه ساعت 11.59pm PT/2.59am ET (دوشنبه) پایان می‌پذیرد.
اگر شما عنوان «Street Fighter 5» را این هفته خریداری کرده‌اید یا بازی دیگری با بخش چند نفره جذاب دارید، آخر این هفته فرصت مناسبی برای وقت گذراندن در «PSN» است.
در حال حاضر این موضوع فقط برای کاربران آمریکای شمالی تایید شده ولی اگر اطلاعات بیشتری درباره کابران اروپا ارائه شد حتما خبر به‌روز رسانی خواهد شد.

منبع

مطالب پیشنهادی:

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

دکمه بازگشت به بالا
  • ثبت نام کنید
رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟ لطفا نام کاربری یا آدرس ایمیل خود را وارد نمایید. شما یک لینک برای ایجاد رمز عبور جدید از طریق ایمیل دریافت خواهید کرد.