حقایق سریال های تلویزیون

10 حقیقتی که از سریال Arrow نمی‌دانید

براش مشاهده حقایق سریال Arrow در یوتوب کلیک کنید

امروز میخواهیم درباره مردی حرف بزنیم که به شکل وسواس‌گونه‌ای نمی تواند از فکر کردن به زمانی که در یک جزیره گیر کرده بود، دست بردارد. اسم مرد مورد نظر ما Arrow هست ؛ ابر قهرمان کمپانی DC که بر اساس کامیک‌ شماره‌ی 73 کمپانی DC در سال 1941، با نام Green Arrow خلق شده و در دنیایی به اسم Arrowverse حضور دارد و ابر قهرمان‌هایی مثل The Flash و Supergirl هم در همین دنیا زندگی می‌کنند. ایده‌ی ساخت سریال تلویزیونیِ کاراکترِ Green Arrow در حین ساخت فصل ششم سریال Smallville و بعد از ورود شخصیت Green Arrow به این سریال مطرح شد و سرانجام از سال 2012، سالی که قرار بود دنیا به آخر برسه، شروع به پخش شد. گفته می‌شه این سریال بعد از The Vampire Diaries پربیننده ترین مجموعه ای بوده که از شبکه The CW پخش شده. اگر فکر می‌کنید بعد از گذشت این سال ها، تقریبا همه چیز رو راجع به Arrow می‌دونید شما رو به دیدن این ایتم دعوت می کنیم:

  1. داستان همیشگی مرغ و تخم مرغ

کامیک بوک The Green Arrow که سریال Arrow بر اساس اون ساخته شده، خودش بر اساس سریالی با نام The Green Archer، محصول سال 1940، خلق شده. این سریال که به عنوان دوازدهمین سریال ساخت کمپانی Columbia Pictures شناخته می‌‌شه، اقتباسی از سریالی صامت با همین نام، محصول سال 1925 است. اما کار به همین‌جا ختم نمی‌شه. سریال صامت The Green Archer سال 1925 هم، حاصل رُمانی است با همین اسم که در سال 1923، توسط ادگار والاس به رشته‌ی تحریر دراومده.

  1. ساکنین قبلی عمارت خانواده‌ی Queen

زمانی که Oliver Queen بعد از 5 سال پیداش می‌شه و به خونه برمی‌گرده، چیزی درباره‌ی عمارت خانوادگی Queen آشنا به نظر می‌رسه؛ حداقل از بیرون که این‌طور احساس می‌شه. از این بنا یعنی قصر Hatley در دنیای واقعی، برای ضبط سینمایی فیلم‌ها و سریال‌های زیادی استفاده شده. از معروف‌ترین‌ها آن‌ها می‌شه به مدرسه‌یCharles Xavier «چارلز ژاویر» در سری فیلم‌های X-Men و قصر لوتر در سریال Smallville اشاره کرد. حتی در یکی از قسمت‌های فصل 13 سریال Supernatural هم برادران Winchester سری به این عمارت می‌زنند.

  1. حضور Liam Neeson در Arrow

Liam Neeson برای حضور در سریال Arrow در نقش راس الغول دعوت شده بود، اما Liam این پیشنهاد رو رد می‌کنه. نقشی که در ابتدا در فیلم Batman Begins  ایفا کرده بود. نیسن  چند ماه پیش از این تصمیم، برای ایفای نقش در سریال Arrow اعلام آمادگی کرده بود، اما پیش از مراحل فیلم برداری Arrow اعلام کرد برای همکاری با این سریال وقت نداره و مشغول رسیدگی به فیلم‌های دیگه‌ای هستش.

  1. وقتی بتمن منبع الهام می‌شود

شخصیت The Green Arrow بعد از ورودش به سریال Smallville، برای تبدیل شدن به یک ستاره‌ی سینمایی آماده می‌شد. اما این کار بدون وجود Batman غیر ممکن بود. سه گانه‌ی Batman به کارگردانی کریستوفر نولان، قالب بی‌نقصی برای خالقین سریال Arrow بود تا سریالشون رو بر اساس اون بسازن. هر 2 اثر، داستان 2تا فرد از خانواده‌هایی ثروتمند رو روایت می‌کنند که به ابرقهرمانانی تبدیل شدند که از راس الغولِ بد جنس، کینه دارند. خالقین سریال قبلا هم اعلام کرده بودند که چقدر Batman ساخته‌ی نولان براشون اهمیت داشته.

  1. Felicity Smoak مهمان دائمی سریال Arrow

کاراکتر Felicity Smoak قرار بوده فقط در یک قسمت مهمان سریال Arrow باشه، اما حضور اون، همه رو تحت تاثیر قرار می‌ده. تا جایی که با رسیدن به فصل ششمِ این سریال، به یکی از شخصیت‌های اصلی و تاثیرگذار تبدیل می‌شه. حتی این شخصیت در کامیک بوک‌های سال‌های اخیر، دوباره بر سر زبان‌ها افتاده.

  1. وقتی Amell همه کار می‌کند

بازیگر نقش اول سریال، تلاش کرده تا اندام ابر قهرمانی مناسبی برای ایفای نقش Oliver Queen داشته باشه و همه‌ی تمریناتی که داخل سریال به نمایش درمیاد رو خودش به تنهایی انجام می‌ده. این موضوع از اولین قسمت این سریال بر سر زبان‌ها افتاد، زمانی که Amell در حال انجامِ حرکتِ Salmon Ladder مورد توجه قرار می‌گیره. به نظر می‌رسه این بازیگر توی زندگی شخصی خودش هم رابطه‌ی خوبی با ورزش داره و این رو با شرکت در برنامه‌یAmerican Ninja Warrior هم به همه اثبات کرده.

  1. قدرت ماورایی قدغن!

در ابتدا قرار بوده در سریال Arrow خبری از قدرت‌های فرا انسانی و جادویی نباشه و تا بخش‌هایی از سریال، عدم وجود این قدرت‌ها کاملا عادی به نظر می‌رسید. در مصاحبه‌های پیش از پخش فصل اول سریال، صحبت‌های زیادی از سوی بازیگران و دست اندر کاران مجموعه در مورد “واقع بینانه” بودن سریال به گوش می‌رسید. Stephen Amell در حین آماده سازی فصل اول سریال به IGN گفته بود که ما تلاش کردیم شخصیت Arrow تا جایی که ممکن هست واقعی به نظر برسه و هیچ شخصیتی داخل سریال قدرت فرا انسانی نخواهد داشت. تا این‌که شخصیت‌هایی مانند The Flash و Constantine وارد سریال شدند و معادلات رو تغییر دادند؛ چیزی که هیچ کس تصورش رو هم نمی‌کرد، اتفاق افتاد. حالا دیگه قدرت‌های فرا انسانی و جادو وجمبل جزوی جدانشدنی از این سریال هستند و حضورشون دیگه عادی شده.

  1. وقتی همه چیز به نولان بستگی دارد

در پی موفقیت فوق العاده‌ی سه گانه‌ی شوالیه‌ی تاریکی، این ایده مطرح شد که از حالا به بعد Nolan قراره سکان‌دار پروژه‌های مشترک بین DC و کمپانی Brothers Warner باشه و این کار رو با همکاری در ساخت فیلم Man of Steel شروع کرد. در همین حین که تاثیر Nolan در پیاده‌سازی این پروژه‌ها غیر قابل انکار بود، تیم سازنده‌ی Arrow مجبور بودند برای حضور The Flash و اضافه شدن نیروهای فرا انسانی به سریال، از Nolan اجازه بگیرند. Amell در یکی از نشست‌ها با طرفداران سریال در ونکوور کانادا اعلام کرد که وقتی فهمیدم گه قراره The Flash به سریال اضافه بشه یکی از دست اندر کاران مجموعه به من گفت که به اجازه‌ی Nolan نیاز داریم، چون اون کریستوفر نولانه و حالا دیگه همه‌کاره‌ی پروژه‌های مشترک DC وWarner Bros هستش.

  1. کامیک بوک DC پایه همه چیز

سریال Arrow از همان ابتدا در تلاش بود بر اساس  کمیک بوک های اصلی پی ریزی بشه. به همین خاطر سریال از همون اول، پر شده بود از Easter egg‌های مختلف تا طرفدارای سریال مدام در حال کشف این رمز و رازها باشند. در قسمت اول این سریال، پلیس طرحی سیاه و سفید از یک یاغی در دست داره؛ این طراحی سیاه قلم در حقیقت کار Mike Grell، یکی از نویسنده‌ها و آرتیست‌های کامیک بوک The Green Arrow هستش؛ همچنین خیلی از مکان‌ها و خیابان‌ها در داخل سریال بر اساس نام نویسنده‌ها و آرتیست‌های کامیک بوک نام‌گذاری شدند. در قسمت 5 فصل اول سریال، در عکس بازداشت Oliver عدد 73 1941 دیده می‌شه؛ 1941 اشاره به اولین سالی داره که کاراکتر The Green Arrow در دنیای کامیک‌ها ظاهر می‌شه و 73 شماره‌ی کامیک بوکی هستش که در اون از The Green Arrow رونمایی شد.

  1. استخدام مربی تیراندازی

سازنده‌های Arrow برای این که مطمئن بشن همه چیز اونجوری که باید، خوب پیش می‌ره، یک کارشناس رشته‌ی تیراندازی با کمان رو استخدام کردند. سر و کار این کارشناس با کساییه که حتی به کمان‌ها دست می‌زنند که گویا تعدادشون هم کم نیست. این کارشناس توی یک مصاحبه گفته که: بنا به دلایل ایمنی، بازیگرها برای حفظ سلامت خودشون ودیگران حین کار با تیر و کمان باید آموزش ببینند. معمولا این آموزش چند ساعت بیشتر طول نمی‌کشه، اما برای Amell حدود 2 ماه طول کشیده. یکی دیگه از مهم‌ترین وظایف این کارشناس اینه که تخیص بده کدوم کمان مناسب چه کاراکتری هستش.

دیدگاهتان را بنویسید

دکمه بازگشت به بالا