بهترین سریال های تلویزیون

10 سریالی که گیمرها باید تماشا کنند

برای مشاهده 10 سریالی که گیمرها باید ببینند در یوتوب کلیک کنید

قبول کنیم یا نه مدیوم سینما و تلویزیون از سال‌ها پیش با بازی‌های ویدئویی گره خورده. در شرایطی که هنرهای دیگر تا توانسته‌اند از یکدیگر فاصله خود را حفظ کرده‌اند، سینما و بازی‌های ویدئویی به واسطه نوع متفاوت ارائه محتوا به کنار دستی‌های خود توجه بسیاری دارند. همین موضوع باعث شده تعداد زیادی از مخاطب‌های هنر و سرگرمی به صورت همزمان سینما، تلویزیون و بازی‌های ویدئویی را در کنار یکدیگر دنبال کنند. در نظر گرفتن چنین مسئله‌ای باعث شده هر کدام از این شاخه‌های مختلف طی سال‌ها از یکدیگر وام گرفته و حالا نقاط مشترک بسیاری در میان آنها دیده شود. با توجه به این موضوع اینبار به سراغ 10 سریالی که گیمرها باید تماشا کنند، رفته‌ایم. سریال‌هایی که هیچکدام اقتباسی از بازی‌های ویدئویی نیستند اما تماشای آنها می‌تواند برای یک گیمر سرگرم‌کننده و لذت‌بخش باشد.

Mythic Quest: Raven’s Banquet

زمانی که راب مک‌الهنی (Rob McElhenney) در نمایشگاه E3 و کنفرانس شرکت Ubisoft اعلام کرد که قصد دارد، سریالی درباره یک استودیو بازیسازی تولید کند، بسیاری به این خیال بودند که احتمالا باید منتظر کمدی درجه یک از خالق It’s Always Sunny in Philadelphia باشیم. اتفاقی که هرچند نهایتا رخ داد اما به بهترین شکل ممکن اجرایی نشد. سریال Mythic Quest که داستان استودیو سازنده یک بازی MMORPG را روایت می‌کند، سعی داشته از ژانر «کمدی محل کار» در فضایی جدید استفاده کند اما نتوانسته واقعیت ماجرا را نمایش دهد. هرچند تلاش مک‌الهنی برای ساخت سریالی مرتبط به بازی‌های ویدئویی قابل ستایش است اما فرایند ساخت‌های بازی‌های ویدئویی این روزها به مراتب پرحاشیه‌تر و پرتنش‌تر از چیزی است که Mythic Quest نشان می‌دهد.

Stranger Things

جمع شدن تعدادی نرد (Nerd) در کنار یکدیگر و تبدیل شدن آنها به قهرمان‌های داستانی علمی تخیلی در دهه 80 میلادی شاید یکی از بهترین شرایط برای سریالی باشد که می‌تواند نظر گیمرها را به خود جلب کند. مجموعه تلویزیونی Stranger Things که به خاطر شیوع ویروس کرونا فعلا تولید فصل چهارمش متوقف شده، به عنوان یکی از محبوب‌ترین سریال‌های نتفلیکس شناخته می‌شود و سعی کرده با استفاده از نوستالژی دهه 80، مخاطب‌های خود را به دورانی ببرد که این روزها در موسیقی و سینما توجه بسیاری به آن می‌شود. سریالی که یکی از نقاط قوت آن شخصیت‌پردازی و استفاده از بازیگرهای مناسب برای آنهاست.

Silicon Valley

شبکه HBO نشان داده که فرقی نمی‌کند با داستانی فانتزی، سیاسی، درام، پلیسی، علمی تخیلی یا کمدی طرف شود و کار خود را به خوبی بلد است. یکی از بهترین کمدی‌های چند سال اخیر HBO، مجموعه تلویزیونی Silicon Valley است که داستان استارتاپی تازه‌کار را در دره سیلیکونی روایت می‌کند. مجموعه‌ای که در کنار طنز قدرتمند و بعضا سیاه این توانایی را دارد که نگاهی جدی به جدیدترین اتفاقات دنیای تکنولوژی و کمپانی‌های بزرگ این حوزه داشته باشد. سریالی که به خوبی فرایند شکل‌گیری یک استارتاپ و فعالیت آن برای تبدیل شدن به کمپانی بزرگ را به شکلی جالب و شبیه به واقعیت دنبال می‌کند. شاید در Silicon Valley به شکل مستقیم با بازی‌های ویدئویی سر و کار نداشته باشیم اما مطمئنا حرف‌های بسیاری درباره تکنولوژی‌های مرتبط به گیمرها در آن مطرح می‌شود.

The Mandalorian

اولین سریال مهم دیزنی پلاس بدون شک، جدیدترین نسخه جانبی از مجموعه Star Wars یعنی The Mandalorian بود. سریالی که بیشتر از طرفداران Star Wars، برای کسانی ساخته شده که تاکنون ارتباط چندانی با این مجموعه برقرار نکرده‌اند. سریالی که سعی کرده از دید طراحی داستان و نوع روایت بیشتر به آثار وسترن شباهت داشته باشد. جان فاورو (Jon Favareau) که اولین قسمت از فیلم‌های Iron Man و Avengers را کارگردانی کرده بود به عنوان خالق The Mandalorian کار خود را به خوبی انجام داده و البته توجه ویژه‌ای به بازی‌های ویدئویی داشته. کافیست چند قسمت از این مجموعه را تماشا کنید تا متوجه شوید که در حال تجربه یک بازی نقش آفرینی علمی تخیلی به شکل سریال هستید.

Westworld

هرچند کریستوفر نولان توانسته خود را به عنوان یکی از برترین کارگردان‌های سینمای معاصر ثابت کند اما نمی‌توان بی‌تفاوت از نقش جاناتان برادرش در این مسیر چشم‌پوشی کرد. جاناتان نولان البته بالاخره مسیر را از برادر جدا کرد و سریال Westworld را برای شبکه HBO ساخت که اقتباسی است براساس فیلمی با همین نام که در سال 1973 میلادی اکران شده بود. مجموعه تلویزیونی Westworld که پخش فصل سوم خود را پشت سر می‌گذارد، روایت‌گر پارک تفریحی با تم غرب وحشی است که بازدیدکنندگان در آن می‌توانند با ربات‌های انسان‌نمای میزبان هر رفتاری را صورت دهند. مجموعه‌ای که به واسطه داستان و نوع روایت خاص آن توانسته مورد استقبال بسیاری از بیننده‌های تلویزیون قرار گیرد.

Halt & Catch Fire

اکثر مخاطب‌های تلویزیون، AMC را با مجموعه‌هایی همچون Mad Men، Breaking Bad یا The Walking Dead می‌شناسند اما جواهر فراموش شده این شبکه Halt & Catch Fire است. مجموعه تلویزیونی که تمرکز خود را روی پیشرفت تکنولوژی و صنعت بازی در دهه 80 و 90 میلادی قرار داده. سریال Halt & Catch Fire طی چهار فصل خود که با نمرات بسیار خوبی نیز همراه شده، روند شکل‌گیری کامپیوترهای شخصی، اینترنت، بازی‌های ویدئویی آنلاین و بازی‌های سه بعدی را پوشش می‌دهد. سریال‌هایی که بازیگرهای اصلی آن یعنی لی پیس (Lee Pace)، اسکوت مک‌نیری (Scoot McNairy) و مکنزی دیویس (McKenzie Davis) با سکوی پرتاب Halt & Catch Fire توانستند جایگاه ثابتی در هالیوود پیدا کنند.

The Boys

اگر شما هم مثل من از فیلم‌ها و سریال‌های ابرقهرمانی خسته‌ شده‌اید، The Boys بهترین راه فرار از شرایط کنونی است. سریالی که توسط خالق مجموعه Supernatural و براساس کتاب مصوری با همین نام توسعه پیدا کرده و دنیایی را به تصویر می‌کشد که در آن ابرقهرمان‌ها حضور پررنگی دارند اما اکثریت آنها به شکل شخصیت‌های منفی نشان داده می‌شوند. سریال The Boys در اصل سعی دارد شرایطی را ترسیم کند که در آن ابرقهرمان‌ها بازیچه‌های ساختاری اقتصادی هستند و از قدرت‌های خود سواستفاده می‌کنند.

Mr. Robot

هک برای سال‌هاست که در صنعت سرگرمی شبیه به یک بازی بچگانه نمایش داده می‌شود. رویکردی که Mr. Robot و خالق آن یعنی سم اسماعیل تغییری جدی در آن ایجاد کردند و سعی کردند جذابیت‌های زندگی یک هکر را به شکلی کاملا واقعی ترسیم کنند. سریال Mr. Robot که پخش آن در سال گذشته میلادی به پایان رسید، جدای از پرداخت دقیق و ظریف به موضوع هک در هر فصل خود سعی می‌کند از ترفندی جالب در روایت داستان بهره گیرد. ترفند‌هایی که شاید بارها با آنها در سینما روبرو شده باشیم اما اینبار به شکلی کاملا متفاوت و در قالب یک سریال تلویزیونی مورد استفاده قرار گرفته‌اند.

Samurai Jack

گندی تارتاکوفسکی (Genndy Tartakovsky) شاید یکی از اولین کسانی باشد که ثابت کرد می‌توان در تلویزیون، سریال‌های انیمیشنی برای مخاطب بزرگسال ساخت. یکی از اولین مجموعه‌هایی که موفق به انجام این کار شد، Samurai Jack بود. سریالی که میان پخش فصل چهارم و پنجم (آخر) آن 14 سال فاصله افتاد اما همچنان توانست مخاطب‌های قدیمی خود را باقی نگه دارد. سامورایی جک از این جهت می‌تواند نظر گیمرها را به خود جلب کند که هر قسمت آن شبیه به یک مرحله بازی ویدئویی ساخته شده. هر قسمت داستان جک را روایت می‌کند که برای رسیدن به هدف خود وارد محیطی جدید شده و در آنجا باید با دشمن‌ها و البته یک باس قدرتمند درگیر شود. سریالی که از دید هنری و به خصوص صداگذاری در جایگاه بسیار بالایی قرار می‌گیرد.

Rick And Morty

اگر به دنبال عجیب‌ترین سریال در حال پخش تلویزیون هستید، بدون شک Rick And Morty‌ بهترین گزینه برای شماست. سریال انیمیشنی که در حال حاضر فصل چهارم آن از شبکه Adult Swim پخش می‌شود و ماجراجویی‌های ریک؛ دانشمندی دیوانه و مورتی نوه او را دنبال می‌کند. سریال Rick And Morty در حال حاضر بدون شک بهترین منبع برای ایده‌های عجیبی و غریبی است که با کنایه به اتفاقات واقعی دنیا در کنار یکدیگر قرار گرفته و کمدی منحصر به فرد را پیش روی مخاطب قرار می‌دهد. در بسیاری از قسمت‌های Rick And Morty می‌توانید نشانه‌‌ها و اشاره‌های مختلفی به بازی‌های ویدئویی و به شکل کلی سرگرمی را ببینید. سریالی که تماشای آن را به تمامی گیمرها پیشنهاد می‌کنیم.

نوشته های مشابه

یک دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

دکمه بازگشت به بالا