بهترین ها

بهترین بازی های مبارزه‌ای

برای مشاهده آیتم بهترین بازی های مبارزه ای در یوتوب کلیک کنید

ژانر فایتینگ یکی از محبوب‌ترین سبک‌ها ، بین دوست‌داران بازی‌های ویدیویی است. تمرکز برمبارزات نزدیک، استفاده از کمبوها و روح رقابتی آثار مبارزه‌ای، از جمله ویژگی‌هایی است که از زمان خلق این دسته از بازی‌ها در سال ۱۹۷۶ و عرضه Heavyweight Champ تاکنون باعث محبوبیتش بوده. Heavyweight Champ یک بازی بوکس بود که سگا آن را برای دستگاه‌های آرکید ساخت. از آن هنگام تا به امروز بازی های فایتینگ مختلف فراوانی با کاراکترهای منحصر به فرد خود ساخته شده‌اند که بسیاری از آن‌ها از سیستم مبارزات مخصوص خود بهره می‌بردند.  حال در این مطلب قصد داریم تا ده بازی فایتینگ برتر و محبوب تاریخ را با هم مرور کنیم.

  1. Ultimate Marvel vs Capcom 3

نسخه‌ی آلتیمیت Marvel vs Capcom 3 دقیقا همان عنوانی بود که باید در نسخه‌ی اصلی بازی تجربه می‌کردیم. اضافه شدن ۱۲ مبارز نسبت به نسخه‌ی اصلی، لاین‌آپ قدرتمندی را برای این بازی مبارزه‌ای فراهم آورد. لاین‌آپی شامل کارکترهای کلاسیک کپکام در کنار شخصبت‌های محبوبی چون آیرون من و دکتر استرنج باعث شد تا Ultimate Marvel vs Capcom 3 یکی از بهترین بازی‌های نسل هفتم و یکی از بهترین‌های تاریخ ژانر فایتینگ باشد. حضور شخصیت‌های شناخته شده‌ی کپکام باعث شد تا محبوب‌ترین کارکترهای استریت فایتر، دیگر بازی فایتینگ مشهور نیز راهی Marvel vs Capcom شوند. حضور کریس ردفیلد از رزینت ایول و دانته از Devil May Cry از دیگر نکات تاثیر گذار در محبوبیت و موفقیت این بازی بود.

  1. Street Fighter X Tekken

شاید حضور بازی Street Fighter X Tekken در لیست‌های بهترین فایتینگ‌های تاریخ چندان رایج نباشد؛ اما این بازی قطعا یکی از دوست‌داشتنی‌ترین فایتینگ‌هاست. طراحی هنری Street Fighter X Tekken در ترکیب استادانه‌ی جهان دو فرانچایز فایتینگ اسطوره‌ای به خوبی صورت گرفت و انیمیشن‌ها ستاره‌ی بازی بودند. بازی انتخاب‌های زیادی را در اختیار مخاطب قرار می‌داد و شامل مدها و بخش‌های آنلاین متفاوتی بود.

با توجه به این‌که بازی ساخته‌ی کپکام است، شاید بیشتر طرفداران Street Fighter را مخاطب قرار دهد تا اینکه حس و حال Tekken داشته باشد؛ اما به هر شکل Street Fighter X Tekken یکی از خوب‌های ژانر فایتینگ‌های طی تاریخ است.

  1. Super Smash Bros.

با اینکه کنسول Wii U نتوانست چندان موفق عمل کند، اما اگر به لیست انحصاری‌های آن نگاهی بندازیم عناوین بزرگی توجه‌مان را جلب می‌کند. یکی از این بازی‌های بزرگ؛ فایتینگ Super Smash Bros Wii U است. شاید بتوان این نسخه را بهترین در بین نسخه‌های مختلف فرانچایز دانست. با انتشار روی Wii U و 3DS، بازی Super Smash Bros توانست میانگین نمرات ۹۲ را در متاکریتیک به ثبت برساند و حتی یوزر اسکور بازی هم روی ۹۰ فیکس شده است. محتوای بسیار و گیم‌پلی فوق العاده از عواملی بود که باعث تحسین این بازی فایتینگ شد. حضور ۳۵ کارکتر در لانچ و ۱۲ شخصیت مبارز در محتوای پس از عرضه، انتخاب شده از کارکترهای محبوب نینتندو با Super Smash Bros قلب‌ها را تسخیر کرد.

  1. Injustice: Gods Among Us

زمانی که از بهترین و محبوب‌ترین فایتینگ‌های تاریخ صحبت می‌کنیم، محال است اسمی از Injustice: Gods Among Us برده نشود. یکی از دوست‌داشتنی‌ترین بازی‌های ایکس باکس ۳۶۰ و پلی‌استیشن ۳. این بازی در ترکیب حس سرگرم‌کننده بودن و ارائه‌ی احساس رقابتی، بسیار موفق عمل کرد و توانست علاوه بر به دست آوردند دل هوارادان ژانر مبارزه‌‌ای، تحسین منتقدین را هم در پی داشته باشد. نبود ثبات در بخش آنلاین یکی از ضعف‌های Injustice بود، اما گیم‌پلی بالانس و حضور گسترده شخصیت‌های DC باعث شدند تا این ضعف چندان به چشم نیاید.

  1. Killer Instinct

نسخه‌ی ریبوت شده‌ی Killer Instinct برای ایکس باکس وان، بسیار خوب از کار در آمد و باعث احیای فرانچایز دوست‌داشتنی فایتینگ بازهای کلاسیک شد. اما نسخه‌ی اصلی بازی چیز دیگری بود. شخصیت‌های منحصر به فرد Killer Instinct بی‌نظیر بودند و تعامل با آن‌ها بسیار سرگرم‌کننده بود. باید ساعت‌ها برای اجرای یک اولترا کمبوی ایده‌آل تلاش می‌کردیم و اجرای آن، بسیار لذت بخش بود. مطمئنا این بازی المان‌هایی را از Street Fighter و Mortal Kombat وام گرفته است، اما به نحوی عناصر را ترکیب کرده که به یکی از خاص‌ترین فایتینگ‌های تاریخ بدل شده.

  1. Tekken 3

عنوان Tekken 3 اثری بود که در عصر پلی‌استیشن باعث آشنایی بسیاری از دوست‌داران فایتینگ با این فرانچایز و حتی با این ژانر شد. گرافیک به روزتر و انیمیشن‌های بهتر در کنار معرفی ۱۵ شخصیت جدید به بازی، باعث شد تا Tekken با نسخه‌ی سوم به جایگاه امروزی برسد. البته سبک مبارزات سریع‌تر هم عاملی تاثیرگذار در این زمینه بود. اولین حضور sidestepها هم بُعد جدیدی به گیمپلی Tekken داد. تقریبا بیشتر منتقدین نسخه‌ی سوم Tekken را بهترین نسخه‌ی فرانچایز با متای ۹۶ می‌دادند. غالبا این بازی حضور گستره‌ای در لیست بهترین‌های پلی‌استیشن در عصر طلایی بازی‌های ویدیویی دارد.

  1. Mortal Kombat II

عرضه‌ی بازی Mortal Kombat II روی کنسول‌های محبوبی چون پلی‌استیشن، Saturn، SNES، Game Boy و دستگاه‌های آرکید، هر چه بیشتر باعث شناخت این فرانچایز به دوست‌داران فایتینگ شد. اثری که شاید برای اولین بار طعم خشونت را به دوست داران ژانر چشاند. خشونتی که پس از این همه سال به امضای سری تبدیل شده و به طور کامل در نسخه‌های مدرن و نسل هشتمی هم با جدیت تمام حضور دارد. برخی از شخصیت‌های ایکونیک سری در این نسخه معرفی شدند در کنار مبارزان مطرحی چون Johnny Cage, Raiden, Scorpion و Sub Zero توانستند لاین‌آپ خوبی برای Mortal Kombat II پدید آورند. فتالیتی‌های معروف فرانچایز نیز از این نسخه مطرح شدند.

  1. Soul Calibur IV

نسل هفتم را باید نسل طلایی بازی‌های فایتینگ دانست. نسلی که در آن Soul Calibur IV هم برای پلی‌استیشن ۳ و ایکس باکس ۳۶۰ عرضه شد. شاید Soul Calibur IV یکی از پیچیده‌ترین عناوین این لیست باشد که باید برای لذت بردن از آن زمان زیادی صرف کرد. قابلیت بازی با شخصیت‌های مطرح جهان استاروارز چون Yoda و Darth Vader یکی از چند عاملی بود که باعث شد Soul Calibur IV در این لیست جای گیرد. در زمان عرضه گرافیک جلب توجه می‌کرد و قابلیت بازی آنلاین، توانایی شما در برابر بازیکنان واقعی در سراسر جهان را می‌سنجید. محال است این بازی را انجام داده باشید و کمبوی Jedi Master از Yoda توجه شما را به خود جلب نکرده باشد.

  1. Marvel vs. Capcom 2

اغراق نیست اگر لیست کارکترهای مبارز حاضر در نسخه‌ی دوم Marvel vs. Capcom را حماسی لقب دهیم. حضور بیش از ۵۰ مبارز شامل شخصیت‌های مارول چون کاپتان آمریکا، اسپایدرمن و هالک کنار کارکترهای مطرح کپکام چون مگامن، ریو و Jill Valentine لیست را حماسی کرده بود. این بازی یکی از بیشترین مبارزان در طول تاریخ بازی‌های فایتینگ را در اختیار دارد و یکی از بزرگ‌ترین کراس‌اورها در تاریخ صنعت است.

  1. Super Street Fighter IV

بدون شک، بازی Super Street Fighter IV یکی از بهترین فایتینگ‌های تاریخ است. کپکام با این نسخه، فرانچایز را به جایگاهی ویژه رساند و سبک مبارزاتی خاص را ابداع کرد. مضاف بر اینکه بازی در بخش بصری انقلابی بود. ترکیب ویژگی‌های گرافیکی سه بعدی و دو بعدی در کنار رنگ‌بندی خاص، روح ویژه‌‌ای به Super Street Fighter IV داده بود. این بازی شامل ۳۵ مبارز می‌شد. در بخش آنلاین نسبت به نسخه‌ی اصلی بهبود یافته بود و در گیم‌پلی به خوبی بالانس شده بود.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

دکمه بازگشت به بالا